Vil du gi barnet ditt en uforglemmelig bursdagsfeiring?

Mange foreldre synes det kan være vanskelig å planlegge og gjennomføre underholdende og spennende bursdagsfester for barna sine hvert år. Ikke minst kan det bli utfordrende å organisere bursdag for barn som begynner å bli eldre og ikke lenger synes det er så gøy å fiske etter godteposer. Hva med å ta dem med til Grefsenkollen for å se ekte fisk i Trollvann imens de padler kano?

Her hos Furuholmen Friluft er vi overbevist om at den beste bursdagen feires ute!

Barn i hinderløype på utebursdag

I vakre omgivelser på Trollvann/Grefsenkollen kun 10 minutter unna Oslo sentrum inviterer vi til utebursdag hele året.

På utebursdag vår, sommer og høst er det masse spennende man kan gjøre, og vi har blant annet hinderløype, taubane (zipline), kanoer og spikkekniver. Ute i friluft er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan finne på. Kanskje vi spikker barkebåter og klatrer, eller vi kan leke terninglek og gå på skattejakt (stjerneorientering).

En nylig undersøkelse gjennomført av Ipsos viser at nesten halvparten av norske barn har et ønske om å være mer ute i naturen enn det de allerede er. Ved å arrangere utebursdag hos oss gir du barnet ditt en opplevelse i friluft det sent vil glemme. Vårt motto er «Jeg klarte det!», og vi jobber for å gi mestringsfølelse og gode opplevelser til barn på alle våre aktiviteter.

Morsomme aktiviteter ute er bare et klikk unna – reserver din utebursdag nå! Klikk her for priser, reservasjon og mer informasjon. Vi har også bursdag om vinteren, både akebursdag og slalåmbursdag/langrennsbursdag.