Vårens Friluftsskole ga stor glede og noen overraskelser

Sommervarmen kommer sakte med sikkert, vi har nettopp hatt avslutning på vårens Friluftsskole og forbereder årets Sommerleir.

Trollvann møtte oss med snø og is på den første dagen av Frilluftsskolen i år, men varmen kom og vi hadde fire flotte uker i marka. 

To barn i blå vester som balanserer på en taubro hos Furuholmen Friluft Friluftsskole

Vi har hylt frydefult i taubanen, kjent på mestringsfølelsen ved å nå bjellen i toppen av trestigen og utfordret oss selv i taueldorado. De som var litt forsiktige ved oppstart har erfart at de klarer mer enn de tror, og de som fra før var tøffe har fått større utfordringer. 

På kanotur i Trollvann har vi sett småfisk og lært hvordan vi bruker padleåren for å komme dit vi vil. Ingen ville til land igjen når vi lekte sjørøvere.

Tre glade barn med orange vest på Furuholmen Frilufts friluftsskole.

Trollkjærringa kom på overraskelsesbesøk med sang, lek, dans og musikk. Hun er litt rar,  men også søt og morsom. Eventyr ble det også, fortalt med stor innlevelse av Trollhjelper Kristin. Hele tiden har vi undret oss over hva som skjer i naturen på våren, hva dyrene gjør og hvilke spor vi kan finne.

Aktivitetsbursdager og Sommerleir

I løpet av våren har vi også hatt flere aktivitetsbursdager med glade og fornøyde barn og vokse.

Fem glade jenter med blomsterkrans på utebursdag hos Furuholmen Friluft

Vi har nå begynt å glede oss til årets Sommerleir som er rett rundt hjørnet. Dagene går fort så meld barna på nå om du ikke enda har gjort det. Sammen skal vi leke oss gjennom sommerukene når de voksne jobber. Barna får en aktiv og leken start og slutt på sommerferien, helt fri for mobiltelefon og skjerm. De avslutter uken med nye venner, glede og en ny motivasjon til å tilbringer mer tid ute i naturen.

Vi er i marka hele året og gleder oss til å se gamle og nye kunder. 

Riktig god aktiv sommer ønsker vi deg og dine!