Trenger du tips til hva barna kan gjøre i høstferien?

Skoleåret er i gang, men snart er det høstferie.

Det er et klassisk dilemma:

Hva skal barna gjøre i høstferien når foreldrene må jobbe?

Vårt tips for å gi barnet ditt en fantastisk høstferie er å sende dem på Høstcamp hos Furuholmen Friluft!

Barn klare til å padle kano på Høstcamp

 

På Høstcamp (uke 40) har vi mange morsomme aktiviteter for barn fra 6-13 år. Vi oppdager naturen på en morsom og spennende måte, og lærer gjennom lek. I høstferien skal vi holde på med mange forskjellige aktiviteter. Vi skal spikke fiskestang og se om vi får noe napp, eller kanskje lage barkebåter som kan seile om kapp på Trollvann. Det er akkurat satt ut mer fisk i Trollvann, så det er stor sjanse for at vi får god fiskelykke! Kanskje det blir fisk til middag i høstferien?
Barna får også muligheten til å oppdage vannet i kano. Tenk så gøy å bruke høstferien på å lære å padle!

 

 

Barn i hinderløype på Høstcamp

I området rundt har vi stjerneorientering, som blir en utfordrende og spennende skattejakt for store og små. I løpet av uka blir det tid til hinderløype i vårt eget taueldorado, hvor vi også skal suse ned i taubane (zip-line). Klarer du å ringe i bjella på toppen av klatretreet vårt? I løpet av uka drar vi på oppdagelsesferd i marka med og uten sykkel, hvor vi skal se om vi finner Haralds hytte der det er mange gamle skatter.

Bålsesongen er i gang etter en tørr sommer, og vi gleder oss til å sage ved og kose oss med varm mat lagd på bålet. Ingen ting smaker så godt som mat i friluft!

Mottoet vårt er «Jeg klarte det!», og vi jobber for å gi alle barn mestringsfølelse og -glede. Det er viktig for oss å vise barn hvilken fin resurs vi har i den norske naturen, og gi dem glede i å være ute!

 

Høstcampen finner sted på Trollvann/Grefsenkollen, der barna får masse plass til å boltre seg og ha det gøy imens foreldrene er på jobb. Det er kun 10 minutter unna Oslo sentrum, men er likevel avgrenset fra biltrafikk og bystøy. I tillegg er Høstcampen mobilfri, slik at vi får tid til å nyte naturen og dele spennende opplevelser med nye venner.

Dersom du vil gi barnet ditt en annerledes og opplevelsesrik Høstferie – meld dem på Høstcamp her! Det er begrensede plasser, så her gjelder det å være rask – førstemann til mølla!