Takk for sommercampen i uke 33!

Hei alle gode Sommercamp-venner i uke 33. Håper dere har hatt en fin skolestart!
Å for en helt fantastisk uke vi hadde med så mange mange gode venner som har vært med oss de siste 5 årene.
Gamle venner fra slalåm og snowboardkursene som vi møtte for første gang for 7 år siden og som har vært med oss siden på flere av våre aktiviteter  hele året. Og selvfølgelig de nye som så ut til å stortrives!
  

Sommercamp uken 33 startet med drømmevær og det hadde vi hele uken 🙂 Masse tid til vannaktiviteter, med fisking, bading og kanopadling. Denne uken ble helt spesiell! Supre camp-gjenger med mye fantasi og kreativitet, campen blomstret opp med nye idéer. Det ble butikk og produksjon av nye varer, hadde du nok kongler kunne du kjøpe koster, blåbær, camp-burger m.m.

Reveungen ville være med på overnattingen til Camp 1 og 2. Her var det skikkelig villmarksleir med skogsmus i sekken og reveungen som ville ha mat! På sykkelturen så vi både stålorm og huggorm. Rådyr-mamma og barna kom også på besøk ved hytten vår, helt fantastisk!

Av Camp 1 fikk lederne nytt navn: Snille Mille og Petter Pan, som kunne melde om bare en helt fantastisk gjeng som de storkoste seg med. Været var tropisk og natten i naturen ble litt dramatisk for de største med lyn og torden og soving på Trollvannstua med dertil frokost på langbord.

Camp 2 med bande-taperne som hadde laget flere sanger de fremførte selv. Det ble bl.a franske sanger og franskundervisning fra barna fra den franske skolen. Vi lærte mangt og meget!

Underholdningen ble bare helt fantastisk på Camp 3. Her ble det skuespill, Ranet av butikken, Sirkus med ulike innslag av trylling, verdens sterkest mann, akrobatikk i tauene. Quiz med smarte spørsmål som engasjerte alle og mange herlige personligheter som ble en inkluderende og sammensveiset gjeng

Ja, vi savner dere allerede 🙂 Og vil bare si tusen takk for en helt nydelig uke med de beste barna og velkommen igjen.
Håper vi ses på Høstcampen i høstferien, det hadde jo bare vært så gøy å fortsette der vi slapp i uke 33.

Bli med på høstcamp!

Bli med på høstcamp i uke 40! Akkurat som på sommerleiren har vi det kjempegøy med masse moro i friluft!

Barn i hinderløype på Høstcamp