Takk for sommercampen i uke 32!

Barn på Furuholmen frilufts ssommercamp uke 32

Hei alle gode venner på Sommercamp uke 32.
For en fantastisk gjeng vi ble helt fra start, dette ble uken med de beste team. Kjemien stemte helt perfekt i alle grupper og vi ble samesveiset på rekordtid, samarbeid og hjelpe hverandre var i høysete denne uken. Bare etter 30 minutter var dere en gjeng hvor alle var med, det var fantastisk å oppleve. Supert utgangspunkt til en topp uke med mange gode opplevelser og minne for livet!

Denne uken ble også de største skattene funnet på Ole Høylandshule, skattejakten gav virkelig spennende funn. En tøypose med mynter fra utlandet, en jernpanne og andre gjenstander ble også funnet.

Ut på tur og aldri sur: 8 timer i regnvær gikk vi på en spennende tur i naturen. Gjennom fredet skog kom vi til Haralds hytte, her ble det bål-historie om Harald. Klatring i hulen og vi fant spennende dyrespor på vår tur.

Nede ved Trollvann stod Per Rune fra Solemskogen fiskerlag med både fiskestang og mark, her lært vi å fiske og stor stas da flere fikk fisk.

Når dagen var over kom dette: – Skal vi hjem alt nå?

-Føler at jeg bare har vært her noen minutter!

Den tredje sa åh.. jeg vil bo her! Det er så gøy å være her, elsker dette!

Det ble så mange fine øyeblikk med disse herlige ungene, overnatting under åpen himmel, herlig underholdning med dans- vitser-sang- eventyr- musikk med egne instrumenter. Pølser og kortspill til frokost, og bare gode venner som hjalp og var snille.Sykkeltur i Lillomarka, kanotur på Trollvann, hinderløype- taubane. Spikking, saging og bygging av Camp, bål og benker ble laget så natten i naturen ble perfekt.

Velkommen tilbake til oss skal du være, høtscamp i høstferien og i vinter har vi noe for alle. Gleder oss til å se dere igjen..

Bli med på høstcamp!

Bli med på høstcamp i uke 40! Akkurat som på sommerleiren har vi det kjempegøy med masse moro i friluft!

Barn i hinderløype på Høstcamp