Takk for en herlig sommerleir 2020! (uke 27)

 

Hei alle fine sommercampere i uke 27.

For en fantastisk uke vi har hatt sammen og så mange nye venner vi har fått!  Det ble en spennende uke med nærhet til naturen. Vi hadde perfekt sommercamp-vær til en aktiv uke med natursti til Haraldshytte, klatring i bratte fjell og trær. Hinderløype og taubane ble også flittig brukt. Barnas camper innholdt det meste som barna laget selv, med benker, bålplass, ved, scene til underholdning og tak der de skulle sove. Plassen ble kostet og ordnet så alt var klar til en spennende natt i naturen. 

Sykkelen ble brukt til å utforske nye steder i Lillomarka med skattejakt i Ole Høylands hule. Toppen av hoppbakken på Linderudkollen ble besteget og rulling ned bakken var veldig gøy.

Nye venner fant hverandre og laget fantastisk flott underholdning, med dans, sang, turning, skuespill og konsert. En stor opplevelse for oss alle, velkommen tilbake skal dere være! 

Camp 1 hørte både hjort og rådyr natten de skulle overnatte, men ingen lot seg skremme av det.  Fiskestangen ble brukt i Trollvann og her ble det fiskelykke med den største fisken vi har sett der. Den svømmer fremdeles fritt fordi barna ikke ville avlive den.

Camp 2 fikk besøk av en reveunge på overnattingen som både ville ha mat og sove sammen med barna. Det var en skikkelig spennende opplevelse!

Start video

Bading og kano tur får vi aldri nok av uansett vær, ja så mange herlige øyeblikk vi kunne fortalt om som er gode minner for livet.
Høstferien nærmer seg og vi er i gang med å planlegge den. Vinterens program er også snart ferdig.
Vi vil gjerne ha denne fine gjengen tilbake til oss med nye spennende opplevelser og gode minner for livet.
Velkommen skal dere være.

Bli med på høstcamp!

Bli med på høstcamp i uke 40! Akkurat som på sommerleiren har vi det kjempegøy med masse moro i friluft!

Barn i hinderløype på Høstcamp