Takk for en herlig sommerleir 2020! (uke 26)

Hei alle de fine vennene vi fikk på Sommercampen i uke 26!

Vi får et stort smil om munnen når vi tenker på denne fantastiske uken, med kanskje det beste været vi har hatt i sommer.

Så fantastiske barn med så mye latter og glede, supre grupper hvor alle var snille og hjelpsomme mot hverandre.

Det ble masse sol, bading og kanotur på Trollvann. Vi tok morgenbad og kveldsbad, men vi gjorde masse annet også. Vi hadde natursti til Haralds hytte, hvor vi fant masse dyrespor og fikk høre historien om Harald og besøkte huset hans. Det var spennende! Klatring opp bratte fjell og i trær, hinderløype, slak-line og taubane fikk vi også tid til. Alle var ivrig med å bygge Camp til overnattingen, vi laget koster og benker. Sagen ble også brukt til å lage ved og steiner ble båret til bålplass, så vi kunne grille middagen på grillpinner barna hadde spikket selv.

Vi fikk fantastisk underholdning på kvelden med sang, skuespill. Musikkinstrumenter ble tatt med, quiz og vitser ble fremført. Ja, dette var en uke vi gjerne vil ha i reprise. Camp 1 laget en egen sang om myggen, den var ivrig i uke 26. 🙂 Men vi klarte oss bra med myggnetting og myggspray, noen myggestikk skal man jo ha i ferien. Sykkelen ble brukt for å utforske nye steder i Lillomarka. Linnerudkollen med sin flotte hoppbakke gikk vi til topps. Vi fulgte i Ole Høylands spor. Han var mestertyv og hadde sitt gjemmested i Lillomarka. Vi dro til hulen hans med spennende skattejakt.

Sommerferien er snart over og et nytt skoleår skal begynne, vi ønsker dere alle en super start på det nye skoleåret. Vi ønsker dere alle velkommen tilbake til oss! Det var en stor gled å ha med så mange flotte barn. Om ikke så lenge er  høstferien og da kan du være med på nye eventyr i friluft hos oss, på Høstcamp hvor du kan velge alt fra 1-2-3-4 dager. Mange av barna på sommercampen er med oss på vinteren også, og vi gjør nå klart vinterens program. Det vil være kveldskurs, helgekurs og vintercamp som tidligere i slalåm, snowboard, jibbing, randonee for barn og voksne.

Velkommen skal dere være!

Bli med på høstcamp!

Bli med på høstcamp i uke 40! Akkurat som på sommerleiren har vi det kjempegøy med masse moro i friluft!

Barn i hinderløype på Høstcamp