Sommercamp er gøy!

Idyllisk kanotur
Idyllisk kanotur

Klatring er gøyTil alle barn mellom 6 og 13 år!

Vi i Furuholmen Friluft håper dere gleder dere til sommerferien? Gled dere ekstra til uke 26 og 33 ! Da ønsker vi dere velkommen til barnas sommercamp på Trollvann.  Sol, sommer, herlige aktiviteter, nye venner – og masse lek og moro.

På sommercampen i sommer får du mulighet til å prøve mange nye aktiviteter som er både morsomme og utfordrende. Mestringsgleden ”jeg klarte det” er vårt motto. Her skal vi bruke sykkelen på turer i  Lillomarka, vi planlegger kanotur og fiskestangen skal også brukes på Trollvann. Klatreselene spennes, og vi skal bestige bratte skrenter og fly i vår egen klatreselehuske. Taubane, hinderløype og spikking er også blant aktivitetene. Det blir en overnatting i løpet av uken. Da pakker vi sekken, tar med sovepose og liggeunderlag og sover i telt, eller under åpen himmel. Det er fremmøte hver dag på Trollvannstua mellom kl. 08.00 og 08.30. Henting mellom 15.30 og 16.00.

Mat: Det serveres lunsj  alle dager. Når vi skal overnatte er det i tillegg middag, kveldsmat pluss frokost dagen etter.

Viktig! Har du allergi eller andre ting vi bør vite må vi ha beskjed på forhånd . Vi har godt voksne instruktører med lang erfaring, alle har livredningskurs.

 Alle barn som deltar på sommercampen må ha egen, gjeldende forsikring.

Barnas Sommer-camp – Uke 26 og 33

Sommercamp i uke 26 og 33 koster kr. 3.290,- inkl. lunsj. Middag, kveldsmat og frokost i forbindelse med overnatting. Vi gleder oss til å se akkurat deg på Sommercamp i sommer. Dette blir gøy!  Kontakt Furuholmen Friluft tlf. 97518677 eller send mail til kristin@furuholmenfriluft.no

[button link=»http://www.furuholmenfriluft.no/shop/sommercamp/ » size=»large»]Bestill her![/button]

 

Sommercamp er gøy!