Sommerleiren 2019 er over, hurra for sommerleiren!

Share on facebook
Facebook

Sommerleirens første dag er alltid spennende. Da møter vi alle de fine barna som skal være med oss denne uken. Mange er litt usikre og spente, men det ble en super start. Barna ble kjent allerede første morgen og nye vennskap vokser frem med én gang. Når den første dagen går mot slutten har de fleste badet i Trollvann og gruppene er godt i gang med bygging av camp til overnattingen. En gjeng har til og med laget sitt eget rop! Vi gleder oss veldig til resten av uken!

Ja, vi vil bade!

Vi er i gang klokken 08.00 og kaster oss ut i dagen med lek og utendørsaktiviteter. Vi skal bygge campen vi bruker til overnatting. Ikke bare er det spennende å se for seg hvordan det skal bli, det er veldig gøy å bruke kroppen og lage noe som skal holde oss tørre og som vi kan sove i! Vi er jo helt utrolig gode!! Så må vi selvfølgelig spikke grillspyd. Vi skal jo steke pølser på bål! Når det blir for varmt er det veldig deilig å kjøle seg ned med et deilig bad. Vi setter kanoene på vannet og etter en liten instruksjon legger barna ut på padletur hvor de tøffeste til og med hopper fra kanoen. Da er det trygt å vite at alle instruktørene er erfarne og har redningskurs.

4 barn hopper i vannet fra brygge
Tre jenter fisker med hjemmelagde fiskestenger i Trollvann på Grefsen
4 barn paddler i kano på Trollvann Grefsen

Taueldorado og klatreveggen har blitt testet og der blir det sikkert flere besøk. En tur til Haralds hytte var et høydepunkt for mange, der historien om hans liv ble fortalt til barn som satt og lyttet som tente lys. Med spikkeknivene i sekken var det bare fantasien som kunne stoppe barna! Her skapes minner for resten av livet! To dager er gjennomført, og opplevelsene har stått i kø! 

Nok en super dag på sommerleir! Overnattingsdagen er kommet og alle barna er forventningsfulle. Hemmelighetsfulle unger hadde planlagt bryllup for sine instruktører og pyntet til fest. Butikken ble fylt opp med kaker og andre salgsvarer. Været ble herlig og vi padlet i Trollvann, badet, dro på utflukt, klatret og balanserte, sang, spikket, grillet og gjorde ferdig campen til overnattingen.

På overnatting har vi selvsagt grillkveld med pølse, ostesmørbrød på bål, pannekaker med selvplukket og selvlaget blåbærsyltetøy. Det ble en veldig fin natt, hvor til og med instruktørene fikk litt søvn..

Senere i uken ble det sykkeltur for alle til Ole Høylands hule. Utbyttet fra ranene mestertyven gjennomførte har aldri blitt funnet. Heller ikke denne gjengen fant noe, men mye moro hadde vi på tur.

Zip-line er en favoritt for de fleste. Hvem liker vel ikke å suse mellom trærne?

Dessverre tok også denne uken slutt, men minnene tar alle med seg hjem. Nye vennskap og gode opplevelser blir værende med barna. Mange kommer igjen på neste leir og vi gleder oss allerede.

Bli med på høstcamp!

Bli med på høstcamp i uke 40! Akkurat som på sommerleieren har vi det kjempegøy med masse moro i friluft!