Praktisk informasjon

Barnas Sommercamp er i sommerferien i perioden uke 25, 26 eller uke 31 og 32, klokken
08:00-16:00.

Vi holder til på Trollvann/Grefsenkollen. Oppmøte utenfor Trollvannstua hver dag. Vi har en egen lite stue der vi oppbevarer barnas utstyr. Det finnes toaletter ute og inne.

Hvordan kommer vi dit?
Kjør til Storokrysset, sving inn på Kjelsåsveien mot Grefsen. Kjør 200 meter og ta til høyre inn på Nandrups vei. Kjør 200 meter og sving så til venstre inn på Grefsenkollveien. Følg veien et par kilometer til du ser skiltet til Trollvann. Der finner du oss.

Når skal vi hente og levere?
Barna kan leveres fleksibelt mellom 08.00 og 08.30 hver dag. Vi avslutter klokken 16.00, men om det er behov for å hente tidligere er det mulig fra kl. 15:30. Bare gi oss beskjed så ordner vi det.

Dette må barna ha med seg til Sommerleieren første dag:
Sykkel, sykkelhjelm, redningsvest, dagstursekk, regntøy, gummistøvler, badetøy, vannflaske og ekstra skift. Husk å merke barnas utstyr med navn og telefonnummer. Syklene låses sammen med en stor vaier, men vi anbefaler egen
lås i tillegg. Alle må spise frokost før de kommer. Den dagen vi overnatter får de middag og kveldsmat, samt frokost morgenen etter. Har barnet allergi må vi ha beskjed om dette, evt. om mat medbringes hjemmefra.

Hvordan foregår overnattingen?
Alle barna på̊ ̊Sommercampen kan være med på̊ overnatting om de ønsker det,
det er helt frivillig. Vi overnatter under åpen himmel, ikke langt unna Trollvann. Barna deles inn i grupper etter alder, hvor gruppene overnatter på ulike dager. Grupper og overnattingsdag for ditt barn får du vite 2 dager før sommerleir starter, vi venter i det lengste for å se an værmeldingen. Dagen de skal overnatte må sovepose og liggeunderlag medbringes.

Noe vi bør vite?
Har dit barna allergier eller dit barn har spesielle behov må dette kommuniseres
til oss i god tid før sommercampen starter. Vi har venner som skal delta, kommer vi sammen? Du kan skrive navnet til en venn i påmeldingsskjemaet, men gruppene blir delt inn i alder. Er det spesielle behov eller ønske om at søsken kommer i samme overnattingsgruppe kan dette også noteres i en mail til oss.

Krav til Barnas Ferdigheter på Sommerscampen.
De må være mellom 6-14 år. De må kunne gå av og på sykkelen, samt bremse i nedoverbakker. De yngste drar ikke på så lange turer, men en sykkeltur på 3-4 km på grusveier inn i marka får de til. Alle barna må bade med vest enten de kan svømme eller ikke, så det er ingen krav om å kunne svømme for å være med på Sommerscampen.

Sommercampen er mobilfri!
Da får vi tid til å konsentrere oss om å ha det gøy! Skulle barnet trenge å ringe hjem, fikser vi selvfølgelig det.

Alle instruktørene har gjennomført livredningskurs.

Vi gleder oss til Sommercampen i sommer. Dette blir gøy!

 

1. Det blir i år også registrering ved parkeringsplassen for de ulike gruppene og instruktører hjelper barna opp med bagasjen hverdag og sykkelen den første dagen (den kan stå hos oss hele uken)


2. Barna deles inn i små grupper etter alder. Gruppeinndelingen får du vite senest 1 dag før oppstart. Dersom du ønsker å være på en gruppe sammen med en venn, kan du skrive navnet til vedkommende i påmeldingsskjemaet. Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom det skulle være noe.

3. Ved registrering får de en orange Furuholmen-vest som de beholder hele uken. Denne skal de ha på seg når de blir levert til oss om morgenen viktig, inngangs billetten til campen.

4. Ved henting oppfordres foresatte til å vente på barna ved bilen på parkeringsplassen for å unngå unødig fysisk kontakt med andre enn sin egen husstand.

5. Vi har to hus hvor vi oppbevarer barnas utstyr.
Det finnes toaletter ute og inne. Det er også egne vaskestasjoner ute og inne. Vi har med desinfiserende håndspray og instruktørene passer på at alle har god håndhygiene under hele sommercampen.

6. Dette skal pakkes hver dag i en dagstursekk: Ferdig påsmurt matpakke til lunsj i en lukket boks og drikkeflaske med vann. 

7. På overnattings dagen tar dere med sovepose og liggerunderlag, ullundertøy og skift. Det blir servert middag-kveldsmat-frokost og lunsj dagen etter. Dagen din gruppe skal overnatte får du vite på søndag, vi venter i det lengste og følger med på værmeldingen.

Viktig informasjon til alle foresatte

Barnas Høstcamp foregår i høstferien i uke 40. Du kan velge mellom 2-3
eller 4 dager, fra mandag t.o.m torsdag kl. 08.00-16.00.
Det blir i år registrering ved parkeringsplassen og instruktørene hjelper barna opp med bagasjen. Barna deles inn i smågrupper etter alder. Gruppeinndelingen får du vite senest 1 dag før oppstart. Dersom du ønsker å være på en gruppe sammen
med en venn, kan du skrive navnet til vedkommende i påmeldingsskjemaet.

Ved registrering får de en orange Furuholmen-vest som de beholder hele uken. Denne skal de ha på seg når de blir levert til oss om morgenen, den er inngangsbilletten til campen. Ved henting oppfordres foresatte til å vente på barna ved bilen på parkeringsplassen for å unngå unødig fysisk kontakt med andre enn sin egen husstand.

Vi har to hus hvor vi oppbevarer barnas utstyr. Det finnes toaletter ute og inne. Det er også egne vaskestasjoner ute og inne. Vi har med desinfiserende håndspray og instruktørene passer påat alle har god håndhygiene under hele Høstcampen.

Hvordan kommer man seg til høstcampen vår?
Vi holder til på Trollvann/Grefsenkollen. Oppmøte påparkeringsplassen på Trollvannstua. Kjør til Storokrysset og følg Grefsenveien (og trikkeskinnene) oppover ta til høyre ved Lettvintveien (før Kiwi), så venstre inn på Kjelsåsveien. Følg denne oppover. Der veien deler seg, følg Grefsenkollveien videre rett opp. Følg veien et par kilometer til du ser skiltet til Trollvann. Der finner du oss.

Når skal vi hente og levere?
Barna kan leveres mellom kl 08.00 og 08.30 hver dag. Alle må spise frokost før de kommer, så energien er påtopp til aktivitet og lek. Vi avslutter klokken 16.00, men ved behov kan de hentes fra kl.15.00 . Vi oppholder oss rundt Trollvannstua den siste timen.

Dette må barna ha med seg til høstcampen første dagen:
Sykkel, sykkelen kan stå hos oss alle dagene og blir låst med en stor vajer, en vi anbefaler egen lås i tillegg.

Utstyr som skal pakkes i en lukket bag:
Sykkelhjelm
Redningsvest
Ekstra klesskift
Regntøy
Gummistøvler
* husk å merk barnas utstyr med navn og telefonnummer.

Bagen skal barna ta med hjem hver dag for å sikre rene klær og tørre håndklær. Dette skal pakkes hver dag i en dagstursekk: Ferdig påsmurt matpakke til lunsj i en lukket boks og drikkeflaske med vann.

Krav til barnas ferdigheter på høstcampen.
Barna må være mellom 6-13 år.
De må kunne gå av og på sykkel, samt bremse i nedoverbakker. De yngste drar ikke på så lange turer, men en sykkeltur på 3-4 km på grusveier inn i marka må de få til.

Alle instruktører har gjennomført livredningskurs.
Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på tlf. 97518677 eller send en mail til kontor@furuholmenfriluft.no
Vi gleder oss til Høstleiren! 

Velkommen skal dere være!
Med vennlig hilsen
Instruktørene hos Furuholmen Friluft

Oppmøte:
Vi møtes ved banneret vårt ved Trollvannstua.
Adresse: Trollvannsveien 1 0490 Oslo Telefon: 97518677

Utstyr: Se over utstyret før kursdagen. Har du ikke hjelm kan du låne en gratis av Oslo Skisenter på Trollvann. Nybegynnere bruker ikke staver. Ull innerst er best, ha godt med klær.

Snø-garanti: Dersom forholdene gjør at bakken ikke er åpen, kan man bytte til en annen dato. Vi gleder oss til å ha det gøy på ski!

Utleieutstyr: Kontakt Osloskisenter – 22657998.

Viktig informasjon til alle foresatte