Om oss

Furuholmen Friluft har siden 2008 drevet friluftsskole for barnehager- og skolebarn, sommer og høstcamp på Grefsenkollen og fra vintrene 2011, alpinkurs i Grefsenkleiva. Vi er en solid gjeng instruktører med lang erfaring innen friluftsfaget og de fleste av oss har jobbet mange år med barn i D.N.T., Skiforeningen, reiseliv, barnehage og i skolen. Vi er genuint interessert i å få glade friluftsbarn og vi har det like gøy som barna. Lyst til å jobbe som instruktør hos oss? Furuholmen Friluft satser på kvalitet i alle ledd. Vi ønsker ikke å bli for store, men har fokus på personlig service og god kvalitet i vår undervisning. Vi har voksne instruktører med lang erfaring. For å søke jobb hos oss må du være over 20 år. Vi kan tilby jobb som friluftsinstruktør vår, sommer og høst. Opplæring får du hos oss. Vi trenger også slalåminstruktører til vintersesongen, utdannelse for slalåminstruktører kan vi formidle. Du kan kontakte oss på mail eller tlf. 97518677

Våre instruktører

Kristin Furuholmen

Daglig leder

Kristin er glad i å leke og være ute i naturen. Hun har jobbet i barnehager og vært ansvarlig for Vings familieprodukt i Bulgaria med 300 barn i uken og 10 ansatte. Hun har også jobbet i Østerrike som skitrener og har ti års erfaring i Skiforeningen. Hun har blant annet vært bakkekoordinator for alpint, snowboard og telemark i Tryvann vinterpark. Videre har hun vært skileik-instruktør og skiskoleleder. Kristin er ansvarlig, leken, kreativ og syns det er veldig inspirerende å være sammen med barn og de flinke instruktørene i Furuholmen Friluft. Kristin har to barn selv.

Ingvild H. Rishøi

Frilufts- og Skiinstruktør

Ingvild er spesielt stolt av en rekord hun satte da hun var tolv år: 52 netter i telt på en sommer! Da hun ble voksen, ble hun forfatter, men hun er fortsatt ute så mye hun kan. Hun er god til å fortelle historier om naturen, gå på ski, tryne på ski, og studere alt mulig: rumpetroll, dyrebæsj, bær, sopp og blad. Før hun ble instruktør på Furholmen Friluft, var hun støttekontakt for barnevernet og assistent i barnehage.

William Rødsrud

Frilufts- og Skiinstruktør

William studerer for tiden økonomi og er veldig glad i utendørsaktivitet, både sommer og vinter. For William er noe av det viktigste med trening og aktivitet at det skal være mye lek og glede, selv i en voksen alder. Han har tidligere stått aktivt freeski (jibbing) og elsker det meste som har med ski å gjøre. Senere har han tatt flere trenerkurs hos Norges Skiforbund og han er også FIS-godkjent dommer

Vegard Høysæter

Frilufts- og Skiinstruktør

Vegard sto aktivt på ski for Ready Alpint frem til videregående skole, og reiste derfor mye rundt i landet på treningsleirer og konkurranser sammen med en skiglad far fra en tidlig alder. Han har jobbet imellom studier som skiinstruktør for Furuholmen Friluft siden 2016.

Paul Turpin

Frilufts- og Skiinstruktør

Paul har vært opptatt av sport og utendørsaktiviteter fra han var barn. Han spiller fotball, svømmer, surfer og skater. Etter å ha flyttet til Oslo fikk han endelig muligheten til å lære snowboard og ble helt frelst. Når han ikke lærer bort til andre, er han selv i bakken hver ledige stund.

Mille Sofie Isaksen

Frilufts- og Skiinstruktør

Jeg har vokst opp i en aktiv familie, hvor jeg har lært å sette pris på naturen og friluftslivet. Gjennom årene har jeg vært med på flere av Kjelsås IL sine idretter, og har prøvd mye forskjellig. Helt siden barnehagen har jeg elsket å stå på slalåm, og denne gleden har jeg lyst til å dele med andre. Jeg har alltid vært glad i barn, og å lære dem noe som kan gi dem glede og mestringsfølelse er noe jeg brenner for.

Christoffer Knutsson

Frilufts- og Skiinstruktør

Christoffer kommer fra Østersund i Sverige. Da han var to år gammel så sto han på slalåmski for første gang og har siden elsket å kjøre ned skibakken med vinden piskende i ansiktet. Har i mange år jobbet som skiinstruktør rundt om i Sverige for både barn og voksne. Han har gått på den svenske skiinstruktørlinjen i Åre. Det er en helt spesiell opplevelse å se en person du lærer forstå det du sier og til slutt praktisere i bakken..finnes ingenting bedre!

Håkon Grannes

Frilufts- og Skiinstruktør

Håkon er en sporty fyr som er glad i natur, skog og dyr. Han har holdt på med fjellklatring siden før det ble populært, har alltid stått mye på ski, både slalåm og snowboard, og er glad i sjøen og fisking. 

Olav Grindbakken

Frilufts- og Skiinstruktør

Sivil status: Gift, med 2 fosterbarn på 16 og 18, begge jenter. Elsker rett og slett snø og ski, også nedoverski, og bruker mye av fritiden ute i naturen, sommer og vinter. Når jeg ikke er opptatt med fysisk trening, så spiller jeg i et voksenkorps og synger. 

 

Maja Dick Henriksen

Frilufts- og Skiinstruktør

Maja er student i Sogndal, og tar en bachelor i friluftsliv. Hun er glad i å være ute og være på tur. Før hun begynte på studiet i Sogndal, jobbet hun i barnehage i Trondheim, noe hun trivdes veldig godt med. Friluftslivet for henne begynte etter at hun hadde vært et år i forsvaret i Finnmark. Det var dette som fikk henne til å bli glad i å være på tur og være ute.

Ingrid Kollstad

Frilufts- og Skiinstruktør

Studerer Sport Management ved Norges Idrettshøyskole. Hovedinteressen å være ute på tur, og vinteren er favorittårstiden. Aller best har jeg det om jeg får være flere dager i strekk på høyfjellet. For meg er sol og snø den ultimate oppskriften på lykke og trivsel, og dette får jeg i stor grad oppleve som skiinstruktør for Furuholmen Friluft. I sommersesongen tilbringer jeg mesteparten av tiden på DNT-hytta Gjendebu i Jotunheimen, verdens fineste plass og mitt andre hjem.

Espen Ekeli Rasti

Espen Ekeli Rasti

Friluft og skiinstruktør

Jobber 50% som trener og teknisk/mekanisk supervisor på Motocross linjen til Norges Toppidrettsgumnas i Bærum. Jeg elsker natur og friluftsliv i alle former, og har vært så heldig å få lov til å leke og dyrke dette fra jeg var liten av.Ingenting gleder meg mer enn å se at ungene, via lek, utvikler motoriske ferdigheter og tilegner seg viktig lærdom de vil ha nytte av resten av livet. Å være med på dette må jo bare være verdens beste jobb!!

Ottar Tysseland

Ottar Tysseland

Frilufts- og Skiinstruktør​

Oppvokst i Hurdals dype skoger, aktiv fisker og friluftsmann siden liten gutt. Jobber som skileikinstuktør på vinter’n og som friluftsinstruktør om sommer’n. Ottar har tre aktive gutter hjemme og er utdannet fotballtrener for barn. Han er veldig interessert i ski, bortover og nedover, og bruker marka mye fra sitt utgangspunkt i markagrensa på Korsvoll. I tillegg til å bruke Oslomarka, trekker han over fjellene til vestlandet og Samnanger for å gå på hjortejakt så ofte han kan. Ottar har vært med fra starten av Furuholmen Friluft.

Eva Reistad

Eva Reistad

Frilufts- og Skiinstruktør

Utdannet musikkbarnehagelærer ved Barratt Dues Musikkinstitutt. Flittig bruker av marka, både sommer og vinter. Arbeidet som skiskoleinstruktør i Skiforeningen og som friluftskoleinstruktør i Skiforeningen og Furuholmen friluft i mange år. Deltatt på aktivitetsdager for barn og unge på Sognsvann, Sandbakken, Vangen, Holmenkollen,Øvresetertjern og Losbydagene. Kreativ og positiv. Eva har vært med fra starten av Furuholmen Friluft.

Iga Maria Nestorowicz

Frilufts- og Skiinstruktør​

Iga har alltid snøbrettet eller surfebrettet sitt i bagasjen på sine lange reiser rundt omkring verden. Etter studier er hun en autorisert naturforkjemper og marinbiolog som elsker å lære bort og lære av de hun møter. Hun har jobbet som privatlærer i ungdomsskole- og VGS-fag, og drevet med mange idretter over lang tid. De mest krevende er kanskje rednings- og vitenskapsdykking, men ingenting slår friheten av snowboarding. Hun snakker spansk, katalansk, portugisisk, polsk, engelsk, norsk eller kroppsspråk – du velger.

Børge Falleth Høysæter

Frilufts- og Skiinstruktør​

Hei, jeg heter Børge og studerer på NMBU. Jeg har stått på ski siden jeg var 3-4 år gammel, og har stått hver eneste sesong siden det. Jeg har jobbet for Furuholmen Friluft siden 2017, og har lært at ski er noe alle kan få til!

Christopher A Campbell

Frilufts- og Skiinstruktør

Etter 20 innen internasjonal hotell ledelse, satte jeg kursen hjem da savnet etter Norges 4 årstider ble for stort. Jobber idag med barn og ungdom, friluft og mestring hele året, ved siden av jobb gjennom barnevern og som foredragsholder på høyskoler og universiteter. Vinteren er favoritt-årstiden med ski på bena, og jeg har de siste årene jobbet som slalåm instruktør i Furuholmen friluft. Brenner for å gi barn og ungdom en trygg arena der de kan utforske egne grenser og gi dem gode opplevelser gjennom lek og trening av teknikk i bakken!

Frederik Bull Osmundsen

Frilufts- og Skiinstruktør​

Legg igjen en kommentar