Om oss

Furuholmen Friluft har siden 2008 drevet friluftsskole for barnehager- og skolebarn, sommer og høstcamp på Grefsenkollen og fra vintrene 2011, alpinkurs i Grefsenkleiva. Vi er en solid gjeng instruktører med lang erfaring innen friluftsfaget og de fleste av oss har jobbet mange år med barn i D.N.T., Skiforeningen, reiseliv, barnehage og i skolen. Vi er genuint interessert i å få glade friluftsbarn og vi har det like gøy som barna. Lyst til å jobbe som instruktør hos oss? Furuholmen Friluft satser på kvalitet i alle ledd. Vi ønsker ikke å bli for store, men har fokus på personlig service og god kvalitet i vår undervisning. Vi har voksne instruktører med lang erfaring. For å søke jobb hos oss må du være over 20 år. Vi kan tilby jobb som friluftsinstruktør vår, sommer og høst. Opplæring får du hos oss. Vi trenger også slalåminstruktører til vintersesongen, utdannelse for slalåminstruktører kan vi formidle. Du kan kontakte oss på mail eller tlf. 97518677

Kristin Furuholmen

Grunnlegger og Daglig Leder

Kristin er glad i å leke og være ute i naturen. Hun har jobbet i barnehager og vært ansvarlig for Vings familieprodukt i Bulgaria med 300 barn i uken og 10 ansatte. Hun har også jobbet i Østerrike som skitrener og har ti års erfaring i Skiforeningen. Hun har blant annet vært bakkekoordinator for alpint, snowboard og telemark i Tryvann vinterpark. Videre har hun vært skileik-instruktør og skiskoleleder. Kristin er ansvarlig, leken, kreativ og syns det er veldig inspirerende å være sammen med barn og de flinke instruktørene i Furuholmen Friluft. Kristin har to barn selv.

Våre instruktører

Boye Dekker

Frilufts- og Skiinstruktør

Språk: Norsk og engelsk.

Ansatt: 2022

Jeg har vokst opp i en familie hvor friluftsliv har vært sentralt, og fikk i ungdomsalderen stor motivasjon for å fortsette med friluftsliv livet ut. Dette resulterte i at jeg tok en bachelor i Friluftsliv, kultur- og naturveiledning ved USN i Bø i Telemark, og deretter en praktisk-pedagogisk utdannelse. Jeg driver med mange aktiviteter, men elvepadling og randonee/skikjøring er de som prioriteres høyest. En av mine største gleder er å videreformidle friluftsliv og den gleden og engasjementet som oppstår ved ulike friluftsaktiviteter til både barn og voksne.

Håkon Grannes

Frilufts- og Snowboardinstruktør

Språk: Norsk og engelsk.

Ansatt: 2018

Håkon er en sporty fyr som er glad i natur, skog og dyr. Han har holdt på med fjellklatring siden før det ble populært, har alltid stått mye på ski, både slalåm og snowboard, og er glad i sjøen og fisking. 

Christopher A Campbell

Frilufts- og Skiinstruktør

Språk: Norsk, engelsk og gresk.

Ansatt: 2018

Etter 20 år innen internasjonal hotell-ledelse, satte jeg kursen hjem da savnet etter Norges fire årstider ble for stort. Jobber idag med barn og ungdom, friluft og mestring hele året, ved siden av jobb gjennom barnevern og som foredragsholder på høyskoler og universiteter. Vinteren er favoritt-årstiden med ski på bena, og jeg har de siste årene jobbet som slalåm instruktør i Furuholmen friluft. Brenner for å gi barn og ungdom en trygg arena der de kan utforske egne grenser og gi dem gode opplevelser gjennom lek og trening av teknikk i bakken!

Vegard Høysæter

Frilufts- og Skiinstruktør

Språk: Norsk og engelsk.

Ansatt: 2016

Vegard sto aktivt på ski for Ready Alpint frem til videregående skole, og reiste derfor mye rundt i landet på treningsleirer og konkurranser sammen med en skiglad far fra en tidlig alder. Han har jobbet imellom studier som skiinstruktør for Furuholmen Friluft siden 2016.

Paul Turpin

Frilufts- og Skiinstruktør

Språk: Norsk og engelsk.

Ansatt: 2019

Paul har vært opptatt av sport og utendørsaktiviteter fra han var barn. Han spiller fotball, svømmer, surfer og skater. Etter å ha flyttet til Oslo fikk han endelig muligheten til å lære snowboard og ble helt frelst. Når han ikke lærer bort til andre, er han selv i bakken hver ledige stund.

Mille Sofie Isaksen

Frilufts- og Skiinstruktør

Språk: Norsk og engelsk.

Ansatt: 2019

Jeg har vokst opp i en aktiv familie, hvor jeg har lært å sette pris på naturen og friluftslivet. Gjennom årene har jeg vært med på flere av Kjelsås IL sine idretter, og har prøvd mye forskjellig. Helt siden barnehagen har jeg elsket å stå på slalåm, og denne gleden har jeg lyst til å dele med andre. Jeg har alltid vært glad i barn, og å lære dem noe som kan gi dem glede og mestringsfølelse er noe jeg brenner for.

Børge Falleth Høysæter

Frilufts- og Skiinstruktør​

Språk: Norsk, engelsk, spansk og rumensk.

Ansatt: 2014

Hei, jeg heter Børge og studerer på NMBU. Jeg har stått på ski siden jeg var 3-4 år gammel, og har stått hver eneste sesong siden det. Jeg har jobbet for Furuholmen Friluft siden 2017, og har lært at ski er noe alle kan få til!

Ingrid Kollstad

Frilufts- og Skiinstruktør

Språk: Norsk, engelsk, spansk og rumensk.

Ansatt: 2017

Studerer Sport Management ved Norges Idrettshøyskole. Hovedinteressen å være ute på tur, og vinteren er favorittårstiden. Aller best har jeg det om jeg får være flere dager i strekk på høyfjellet. For meg er sol og snø den ultimate oppskriften på lykke og trivsel, og dette får jeg i stor grad oppleve som skiinstruktør for Furuholmen Friluft. I sommersesongen tilbringer jeg mesteparten av tiden på DNT-hytta Gjendebu i Jotunheimen, verdens fineste plass og mitt andre hjem.

Lill Isaksen

Frilufts- og Skiinstruktør

Språk: Norsk og engelsk og grunnleggende italiensk.

Ansatt: 2017

Lill elsker å være ute å leke i skog og fjell, og fant drømmejobben som skiinstruktør etter mange år i finansbransjen. Hun vokste opp med familieferier til Helgelandskysten, Finnmark og i høyfjellet, og tar nå med egne barn på tur så ofte hun kan. Vinteren er favorittårstiden med ski på beina. Hun kjører Telemark, slalåm og går langrenn. Hun brenner for å motivere barn til aktivitet og mestring. Lill har vært instruktør hos Furuholmen friluft siden 2017 og har Instruktørkurs Alpin Trinn 1 og Trinn 2 – Den Norske Skiskolen.

John Harald Haugseth

Frilufts- og Skiinstruktør​

Språk: Norsk og engelsk.

Ansatt: 2020

John Harald har vært opptatt av sport og utendørsaktiviteter fra han var barn. Bor i Hakadal sammen med sine familie, og har skog og mark rett utenfor utgangsdøra. Vinter og ski er den store lidenskapen. Som trener og Sportslig leder i Hakadal IL langrenn har han fått glede av å jobbe med barn og unge. Dette synes han er inspirerende! Ellers er en dag på sykkelsete, om det er Birken, en tur i Nordmarka eller på fjellet en foretrukket aktivitet. Er ellers aktiv på tur i Nordmarka, i fjellet eller i alpinbakken. 

Felix Furuholmen Møller Wormedal

Frilufts- og Skiinstruktør​

Språk: Norsk og engelsk.

Ansatt: 2011

Torstein Myhre

Frilufts- og Skiinstruktør​

Språk: Norsk og engelsk.

Ansatt: 2021

Torstein har studert idrett og friluftsliv i mange år, og startet å jobbe i Furuholmen Friluft i 2021. Han stortrives med å legge til rette for læring og mestringsfølelse for barn og ungdom. Torstein har gått, stått og falt på ski hele livet.

Mina Sari

Frilufts- og Skiinstruktør

Språk: Norsk, engelsk og tyrkisk.

Ansatt: 2022

Jeg heter Mina og har alltid likt å være i aktivitet. Jeg startet med ski som en 4 åring og sluttet aldri. Samtidig er jeg veldig glad i å være ute i naturen , elsker å dra på camping og være kreativ ute.Jeg er veldig glad i barn og har mye erfaring med de. Jeg elsker å være aktiv i naturen året rundt og ønsker å dele denne gleden med andre.

Ricardo Calvar

Frilufts- og Skiinstruktør

Språk: Norsk, engelsk, spansk og fransk.

Ansatt: 2019

Jeg er fra Argentina og elsker sport. Jeg driver med snowboard hele året og spiller også fotball i en klubb i Oslo. En gang i året drar jeg på topptur, som for eksempel Everest Base Camp, og forskjellige steder i Andesfjellene. Jeg har jobbet med barn i Argentina, Frankrike og Norge, og jeg brenner for å dele sportene jeg elsker med dem. Jeg snakker engelsk, spansk, fransk og en god del norsk også. Jeg håper å se deg i bakken for masse moro i vinter!

Larry

Frilufts- og Skiinstruktør​

Språk: Norsk, engelsk, spansk og rumensk.

Ansatt: 2015

Jeg heter Larry og mitt motto er » eat, sleep, SKI!»
Favorittårstiden?… Vinter, selvfølgelig! Jeg startet med slalåm som en 3 åring på fjellet i Karpatene. Elsker å dra på tur, Camping…alt som er ute i friluft.