Om oss

instruktører002

Furuholmen Friluft har siden 2008 drevet friluftsskole for barnehager- og skolebarn, sommer og høstcamp på Grefsenkollen og fra vintrene 2011, alpinkurs i Grefsenkleiva. Vi er en solid gjeng instruktører med lang erfaring innen friluftsfaget og de fleste av oss har jobbet mange år med barn i D.N.T., Skiforeningen, reiseliv, barnehage og i skolen. Vi er genuint interessert i å få glade friluftsbarn og vi har det like gøy som barna.

Lyst til å jobbe som instruktør  hos oss?

Furuholmen Friluft satser på kvalitet i alle ledd. Vi ønsker ikke å bli for store, men har fokus på personlig service og god kvalitet i vår undervisning. Vi har voksne instruktører med lang erfaring.  For å søke jobb hos oss må du være over 20 år. Vi kan tilby jobb som friluftsinstruktør vår, sommer og høst. Opplæring får du hos oss. Vi trenger også slalåminstruktører til vintersesongen, utdannelse for slalåminstruktører kan vi formidle.
Du kan kontakte oss på mail eller tlf. 97518677

 

Våre instruktører:

Kristin Lucie Furuholmen

Daglig leder

Kristin er glad i å leke og være ute i naturen. Hun har jobbet i barnehager og vært ansvarlig for Vings familieprodukt i Bulgaria med 300 barn i uken og 10 ansatte. Hun har også jobbet i Østerrike som skitrener og har ti års erfaring i Skiforeningen. Hun har blant annet vært bakkekoordinator for alpint, snowboard og telemark i Tryvann vinterpark. Videre har hun vært skileik-instruktør og skiskoleleder. Kristin er ansvarlig, leken, kreativ og syns det er veldig inspirerende å være sammen med barn og de flinke instruktørene i Furuholmen Friluft. Kristin har to barn selv.

Eva Reistad

Eva Reistad

Friluftskoleinstruktør

Utdannet musikkbarnehagelærer ved Barratt Dues Musikkinstitutt. Flittig bruker av marka, både sommer og vinter. Arbeidet som skiskoleinstruktør i Skiforeningen og som friluftskoleinstruktør i Skiforeningen og Furuholmen friluft i mange år. Deltatt på aktivitetsdager for barn og unge på Sognsvann, Sandbakken, Vangen, Holmenkollen,Øvresetertjern og Losbydagene. Kreativ og positiv. Eva har vært med fra starten av Furuholmen Friluft.

  Eva Charlotte Aas

  Eva Charlotte Aas

  Friluftinstruktør

  Barnevernspedag som har blant vokst opp i Kongsvinger med rompetroll, trehytter i skogen og skisøndager med familien. Har gått på Norges toppidrettsgymnas - fotball. Har jobbet i Idrettsbarnehage, hvor jeg har vært med på tilrettelegging av aktiviteter og utvikling inne og ute for barn i ulike aldere. Drømmejobben er å bruke friluft og utendørsaktiviteter for å hjelpe/tilrettelegge slik at barn og ungdom kan lære nye ting, utfordre seg selv og oppleve mestring.

   Sigurd Aarvig

   Sigurd Aarvig

   Friluftskoleinstruktør

   Har jobbet med friluftsskole og skiskole siden 2008. Han er et utpreget turmenneske som ble dratt ut i Nordmarka og til fjells fra han var en neve stor. Siden har han prøvd å være utendørs så mye som mulig. Foreløpig høydepunkt er skituren Josten på langs, men Sigurd drar også gjerne på ørkenvandring og fjelltur i afrikanske land. Sigurd er frilansjournalist. Han skriver mye om miljø og energi og så ofte han kan om friluftsliv, blant annet i Fjell og vidde. Han har skrevet «Sykkelguiden Øst-Norge» med 35 turforslag i seks fylker. Sigurd har to voksne barn, men blir aldri voksen selv og liker derfor veldig godt å drive lek og læring sammen med barn ute i naturen, blant kongler, blomster og rompetroll. Sigurd har vært med fra starten av Furuholmen Friluft.

    Ottar Tysseland

    Ottar Tysseland

    Friluftskoleinstruktør

    Oppvokst i Hurdals dype skoger, aktiv fisker og friluftsmann siden liten gutt. Hoppet av ingeniørkarusellen etter 20 år for å ha det gøy i friluft. Jobber som skileikinstuktør på vinter`n og som  friluftsinstruktør om sommer`n. Ottar har tre aktive gutter hjemme og er utdannet fotballtrener for barn. Han er veldig interessert i ski, bortover og nedover, og bruker marka mye fra sitt utgangspunkt i markagrensa på Korsvoll. I tillegg til å bruke Oslomarka, trekker han over fjellene til vestlandet og Samnanger for å gå på hjortejakt så ofte han kan. Ottar har vært med fra starten av Furuholmen Friluft.

     Ebba Tschudi

     Ebba Tschudi

     Skiinstruktør

     Har jobbet med mennesker hele livet, og har de siste 12 årene også jobbet mye med barn. Som skiinstruktør for skiforeningen samt de siste årene på Furuholmen friluftskole. Synes det  er veldig inspirende, artig og fornøyelig å jobbe sammen med barn. Har to barn. Ebba har vært med fra starten av Furuholmen Friluft.

      Andre Storstuen

      André Storstuen

      Friluftskoleinstruktør

      Jeg elsker å være ute og er engasjert og rolig som person. Har studert friluftsliv ved NiH og er veldig glad i friluftsliv og å være på tur. I hverdagen er jeg mye i marka både på korte middagsturer, lange ettermiddager og kvelder med buldring og klatring og lengre helgeturer. Synes også det er topp med lengre turer i fjellet med tung sekk og kajakkpadling langs kysten.Har jobbet endel med personer med ulike funksjonsnedsettelser både ved Røde Kors aktivitetssenter, Blindeforbundet og som støttekontakt. Har erfaring fra arbeid med barn og unge i skole, kulturskole og andre jobber. Jeg er også styremedlem i Osi Klatring, klatreinnstruktør inne og har våttkort.

       Nina Jagge Lindstøl

       Nina Jagge Lindstøl

       Skiinstruktør

       Nina har drevet aktivt med alpin og tennis. Hun er utdannet trener 2 i alpin/telemark og trener 1 i tennis. Hun har lang trener- og instruktørerfaring, spesielt i alpin for barn og voksne. Nina har flere års bakgrunn i barnepark/barnehage ved Tommleplassen friluftspark, Lillefrans barnepark og Davinas montessoribarnehage.

        Birgit Fjellstad

        Birgit Fjellstad

        Friluftskole- og skiinstruktør

        Er utdannet sykepleier, har i de siste årene jobbet en del med barn i barnepark/hage og som skiinstruktør. Jeg har alltid vært glad i marka, sommer som vinter, og har selv fire barn som alltid har vært med på tur.

         Espen Ekeli Rasti

         Espen Ekeli Rasti

         Friluft og skiinstruktør

         Jobber 50% som trener og teknisk/mekanisk supervisor på Motocross linjen til Norges Toppidrettsgumnas i Bærum. Om vinteren storkoser jeg meg som skileikinstruktør for Skiforeningen. Jeg elsker natur og friluftsliv i alle former, og har vært så heldig å få lov til å leke og dyrke dette fra jeg var liten av. I disse tider er det viktigere enn noen gang å gi barn mulighet til lek og fysisk utfoldelse ute i naturen. Ingenting gleder meg mer enn å se at ungene, via lek, utvikler motoriske ferdigheter og tilegner seg viktig lærdom de vil ha nytte av resten av livet. Å være med på dette må jo bare være verdens beste jobb!!

          Magnus Kultorp

          Magnus Kultorp

          Friluftskoleinstruktør

          Jeg elsker friluftslivet. Finner glede i alt fra korte turer i marka til lengre turer i fjellheimen. I fjellet liker jeg lange turer med sekk og fiskestang om sommeren, og om vinteren går jeg toppturer med ski på beina. Havet har virket lokkende, og mye av tiden tilbringes på båt der min kunnskap om seiling er stadig økende. Jeg vokste opp i Enebakk som ivrig speider og med østmarka i nærmiljøet. Har erfaring med å arbeide med barn gjennom min utdannelse som lærer, og har arbeidet flere år i Groruddalen som kontaktlærer. Det å kunne spre friluftslivets gleder til barn er en flott oppgave.

           Oda Nerheim

           Oda Nerheim

           Skiinstruktør

           Sto på ski allerede i 2-årsalderen. Oda har tilbragt hver vinterferie og påske i Alpene, bl.a. i Zermatt og St.-Anton. Foruten om ski, har hun gått turer på sommeren og høsten i Alpene og i Norge. Hun liker å være ute i naturen, uansett årstid. Oda er nest yngst av en søskenflokk på fire, så hun trives godt med å ha barn i alle aldre rundt seg, og er glad i lek og moro.

            Maja Dick Henriksen

            Maja er student i Sogndal, og tar en bachelor i friluftsliv. Hun er glad i å være ute og være på tur. Før hun begynte på studiet i Sogndal, jobbet hun i barnehage i Trondheim, noe hun trivdes veldig godt med. Friluftslivet for henne begynte etter at hun hadde vært et år i forsvaret i Finnmark. Det var dette som fikk henne til å bli glad i å være på tur og være ute.

              

              

             Legg igjen en kommentar